light-building.messefrankfurt
FİBERLİ'ye A’DESIGN tasarım ödülü!
FİBERLİ'ye A’DESIGN tasarım ödülü!
ANA MANŞET
15.06.2017 10:49
15.06.2017 10:49
ELECTRICITY
FİBERLİ

fiberli adesignaward-2016 (2) (Large)Fiberli’nin iki dış mekan aydınlatma ürün tasarımı birden, A’Design Competition & Award’da ödüle layık görüldü.

Aydınlatma Ürünleri ve Aydınlatma Proje Tasarımı kategorisinde değerlendirilen park &bahçe armatürü;ARC ve sokak armatürü; KITE teknoloji ve estetiği beraber sunuyorlar.

Fiberli,  İtalya’nın Milano kenti yakınlarındaki Como gölü kıyısında, Villa Olmo’da düzenlenen görkemli ödül töreninden iki A’design ödülü ile döndü. Fiberli adına ödülleri Fiberli CEO’su Cengiz Şentürk ve AR&GE müdürü Tanju Duygu aldı. Yenilik ve üretkenlik peşinde koşan Fiberli tasarım ekibi ödüllü ürünlerinin tasarımında ise doğadan ve çocukluğun güzel anılarından esinlendi.

 “Park &bahçe armatürümüz; ARC’ın tasarımı için yüzümüzü doğaya döndük..”

 Doğanın, tüm şartlara dayanıklı olabilen ve aynı zamanda en narin görünümlü tasarımı olan filiz yapraklarından yola çıkılarak tasarlanan ARC, park ve bahçe armatürü olarak sunulacak. Ürün modüler yapısı ile dikkat çekiyor. Bu sayede tıpkı bir yaprak gibi 2’li,3’lü,4’lü ve 6’lı led modüller halinde şekil verilebiliyor ve yumuşak hatları sayesinde kullanılacak yeşil alana mükemmel uyum sağlıyor. Ürün aynı zamanda 0 ° -30° arası açısı ayarlanıp kurulabilen baş kısmı ile aydınlatma tasarımında esnekliğe olanak sağlıyor. 80cm-4,5mt arası direk boyu seçenekleri, modüler yapısı ve açı verilebilen baş kısmı ile, ürünün kullanımı kullanıcının hayal gücüyle sınırlı. Her biri 20 watt, düşük güç ile yüksek verimlilik gösteren ekonomik modüller sadece estetik olarak değil, enerji verimliliği ile de önemli ölçüde tasarruf sağlıyor ve diğer armatür örneklerine kıyasla karbon salınımını büyük ölçüde azaltıyor.

 fiberli adesignaward-2016 (1) (Large)“Sokakta yürürken uçurtmaları görmeyi özledik ve KITE’ı tasarladık..”

 Sokakların ve caddelerin yeniden çocukluğun en güzel anılarına yer vermesi arzusu ile ortaya çıkan ödül sahibi KITE ise sokak & cadde armatürü olarak sunulacak. Gökyüzünde görülen uçurtmanın herkese yaşattığı keyif ve estetik duygusunu, sokak armatürlerine yansıtmayı hayal eden Fiberli tasarım ekibi, gökyüzüne bakan herkesi çocukluğuna döndürmeyi hedefliyor. Aynı zamanda iyi bir uçurtmanın, yüksekteki hava şartlarına uygunluğu ise sokak ve cadde armatürü KITE’ın tasarımı için önemli bir ilham kaynağı. Ürünün en ezber bozan özelliği ise farklı renklerde kullanılabilecek ince ve zarif bir tasarıma sahip olması. Monoblok alüminyum gövdesi, yol aydınlatmasına göre IP66 PC özel lens tasarımı, Driver On Board teknolojisi ile pcb’ye entegre sürücü ise tasarımın en dikkat çekici teknik özellikleri.

 Doğanın ve çocukluğumuzun olanak verdiği tüm estetik özellikler ile, teknolojik yenilikleri beraberinde barındıran, enerji tasarrufunu her zaman ön planda tutan ARC ve KITE dış mekan armatürleri aldığı A’Design tasarım ödülleri ile Fiberli’nin sürekli olarak çıtayı yükselteceğinin habercisidir.

  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANA MANŞET
Enerjisa Enerji 2024 Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi
ANA MANŞET
İnform Estia Hybrid UPS ile Kesintisiz, Güvenilir ve Temiz Enerji
ANA MANŞET
Elektrik Tesisatından Kaynaklı Yangınlara Dikkat!
ANA MANŞET
EMSAD’ın yeni başkanı Zafer Arabul oldu 
ANA MANŞET
Electricity Turkey Magazine Mart/March 2025
ANA MANŞET
İTALYA’DA ENERJİ DÖNÜŞÜMÜ BULUŞMASI: KEY - THE ENERGY TRANSITION EXPO BAŞLADI
ANA MANŞET
Hager’den: Yeni Cubyko Leaf anahtar priz serisi, geri dönüşümle şekillendi 
ANA MANŞET
Libya'da Enerji Sektörünün İlk Buluşma Noktası: Powerelec Expo Libya 
ANA MANŞET
Geri sayım başladı: Light + Building 2026'nın bir parçası olun 
ANA MANŞET
Erse Kablo, Global Vizyonuyla A-tech Fuarı’nda Bir Kez Daha Dikkat Çekti 
ANA MANŞET
Günsan’dan elektrik ihtiyaçlarına zahmetsiz çözüm: GEO Serisi, geçmeli plastik şase yapısı ile hızlı montaj imkanı sağlıyor 
ANA MANŞET
İnform Forte UPS ile Temiz ve Kesintisiz Enerji Devri 
ANA MANŞET
Bakan Bayraktar: “2035 Res Ges Yatırım Hedefimiz 80 Milyar Dolar” 
ANA MANŞET
Sürdürülebilir Endüstrinin Enerjisi HANNOVER MESSE 2024’de
ANA MANŞET
ASTOR ENERJİ TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK 178. ŞİRKETİ
ANA MANŞET
Hager Group, Enerji Yönetimi Uzmanı Eficia ile Güçlerini Birleştiriyor, Yeni Yatırımı ile Enerji Verimliliği Çalışmalarına Hız Verecek
ANA MANŞET
Genel Aydınlatma Amacı ile Kullanılan Bazı Lambaların Kullanımdan Kaldırılmasına Son Bir Ay! 
ANA MANŞET
EUROPOWER ENERJİ, Temelini Attığı 9’uncu Fabrikası ile Büyümesini Sürdürüyor
ANA MANŞET
Erse Kablo Olarak, Kocaeli Üniversitesi KOÜ Formula Student Takımı’nı Destekliyoruz
ANA MANŞET
Dicle Elektrik Güneydoğu Anadolu’ya 2023 Sonuna Kadar Yapacağı 8.3 Milyar TL Sürdürülebilir Yatırımla Bölgeyi Kalkındırıyor!
ANA MANŞET
ABB ve Microsoft, Jeneratif Yapay Zekayı Endüstriyel Uygulamalara Taşımak İçin İş Birliği Yapıyor