light-building.messefrankfurt
Pelsan Aydınlatma LED Semineri Marriott Hotel Asia’da Gerçekleşti
Pelsan Aydınlatma LED Semineri Marriott Hotel Asia’da Gerçekleşti
ANA MANŞET
12.03.2015 11:18
12.03.2015 11:18
ELECTRICITY
Pelsan Aydınlatma LED Semineri Marriott Hotel Asia’da Gerçekleşti

Pelsan Aydınlatma, 2014 yılı Haziran ayında başladığı LED Aydınlatma Seminerleri’ne 2015yılında da devam ediyor. “İl Türkiye” projesi kapsamında düzenlenen LED Seminerleri serisininİstanbul Anadolu yakası ayağı, geçtiğimiz günlerde Marriott Hotel Asia’da yapıldı.

pelsan (1) (Medium)Toplantının açılış konuşmasını yapan Pelsan Aydınlatma pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yurdem Göğüş Çoruhlu, geleceğin teknolojisi olarak lanse edilen LED teknolojisinin aydınlatma sektöründe bir milat olarak kabul edildiğini söyledi. Çoruhlu, bu süreçte şirket bünyesinde yapmış oldukları yatırım ve yenilikleri ziyaretçileri ile paylaşmak üzere yola çıktıklarının altını çizdi.

Seminer, satıştan sorumlu Genel Müdür YardımcısıYiğit Göğüş’ ün sunumuyla devam etti. Göğüş sunumunda, büyüyen aydınlatma pazarını, enerji verimliliği konusunda Türkiye’ nin son durumunu, değişen akıllı ev konseptlerini değerlendirdi. Şirket olarak 2013 ve 2014 yılı boyunca yapmış oldukları çalışmaları ziyaretçileri ile paylaşan Göğüş, ışık kaynakları ile birlikte Pelsan’ın da değişim sürecinde olduğunu söyledi.

pelsan (2) (Medium)Göğüş ayrıca, bu değişim sürecinde yaptıkları bilimsel çalışmalara, LEDteknolojisi ile ortaya çıkan aydınlatma ve elektrik entegrasyonuna, TÜBİTAK ile gerçekleştirdikleri LED’ li yol ve cadde aydınlatma armatürü projelerine de değindi.

Pelsan Aydınlatma LED Ar-Ge Müdürü Bülent Şener’ in sunumuyla ilerleyen seminerde, LED ışık kaynağı, verimlilik, kısalan amortisman süreleri, yüksek renksel geriverim üzerinde duruldu. Pelsan Aydınlatma’nın LED’li ürünlerinin detaylı bir şekilde anlatıldığı seminer boyunca yapılan proje örnekleri ve ürün demolarına yer verildikten sonra; program akşam yemeği ile son buldu.

  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANA MANŞET
Enerjisa Enerji 2024 Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi
ANA MANŞET
İnform Estia Hybrid UPS ile Kesintisiz, Güvenilir ve Temiz Enerji
ANA MANŞET
Elektrik Tesisatından Kaynaklı Yangınlara Dikkat!
ANA MANŞET
EMSAD’ın yeni başkanı Zafer Arabul oldu 
ANA MANŞET
Electricity Turkey Magazine Mart/March 2025
ANA MANŞET
İTALYA’DA ENERJİ DÖNÜŞÜMÜ BULUŞMASI: KEY - THE ENERGY TRANSITION EXPO BAŞLADI
ANA MANŞET
Hager’den: Yeni Cubyko Leaf anahtar priz serisi, geri dönüşümle şekillendi 
ANA MANŞET
Libya'da Enerji Sektörünün İlk Buluşma Noktası: Powerelec Expo Libya 
ANA MANŞET
Geri sayım başladı: Light + Building 2026'nın bir parçası olun 
ANA MANŞET
Erse Kablo, Global Vizyonuyla A-tech Fuarı’nda Bir Kez Daha Dikkat Çekti 
ANA MANŞET
Günsan’dan elektrik ihtiyaçlarına zahmetsiz çözüm: GEO Serisi, geçmeli plastik şase yapısı ile hızlı montaj imkanı sağlıyor 
ANA MANŞET
İnform Forte UPS ile Temiz ve Kesintisiz Enerji Devri 
ANA MANŞET
Bakan Bayraktar: “2035 Res Ges Yatırım Hedefimiz 80 Milyar Dolar” 
ANA MANŞET
Sürdürülebilir Endüstrinin Enerjisi HANNOVER MESSE 2024’de
ANA MANŞET
ASTOR ENERJİ TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK 178. ŞİRKETİ
ANA MANŞET
Hager Group, Enerji Yönetimi Uzmanı Eficia ile Güçlerini Birleştiriyor, Yeni Yatırımı ile Enerji Verimliliği Çalışmalarına Hız Verecek
ANA MANŞET
Genel Aydınlatma Amacı ile Kullanılan Bazı Lambaların Kullanımdan Kaldırılmasına Son Bir Ay! 
ANA MANŞET
EUROPOWER ENERJİ, Temelini Attığı 9’uncu Fabrikası ile Büyümesini Sürdürüyor
ANA MANŞET
Erse Kablo Olarak, Kocaeli Üniversitesi KOÜ Formula Student Takımı’nı Destekliyoruz
ANA MANŞET
Dicle Elektrik Güneydoğu Anadolu’ya 2023 Sonuna Kadar Yapacağı 8.3 Milyar TL Sürdürülebilir Yatırımla Bölgeyi Kalkındırıyor!
ANA MANŞET
ABB ve Microsoft, Jeneratif Yapay Zekayı Endüstriyel Uygulamalara Taşımak İçin İş Birliği Yapıyor