light-building.messefrankfurt
Tekno Ray Solar’dan Toplam 60 Mw’lık 8 Yeni Proje
Tekno Ray Solar’dan Toplam 60 Mw’lık 8 Yeni Proje
ANA MANŞET
19.02.2016 17:29
19.02.2016 17:29
ELECTRICITY
Tekno Ray Solar’dan Toplam 60 Mw’lık 8 Yeni Proje

Türkiye’de güneş enerjisi sektörünün en büyük projelerine imza atan ve yatırımları ile sektörün dinamiklerine yön veren Tekno Ray Solar, 2016 yılı içerisinde zemine monte ve çatı üzeri olmak üzere toplamda 60 MW’lık 8 farklı Güneş Enerji Santralinin kurulumunu gerçekleştirmeyi planlıyor. Sözleşmeleri tamamlanmış olan Güneş Enerjisi Santralleri; Konya, Niğde, Aydın, Burdur ve Ankara’da yer alacak.

Yenilenebilir ve sınırsız enerji kaynağı güneşi, kurduğu santrallerle tüm işletmeler için karlı bir yatırıma dönüştüren Tekno Ray Solar; Konya, Niğde, Aydın, Burdur ve Ankara’da toplamda 60 MW’lık 8 farklı Güneş Enerjisi Santralini devreye almayı planlıyor.  Şu ana kadar faaliyete aldığı santrallerle toplamda 30 MW’lık kurulu güce ulaşan ve uzaktan müdahale edilebilen Online Scada altyapısı ile Türkiye’nin kurulu ve devreye alınmış en büyük Güneş enerjisi santrali olan Kizoren Projesi’nde Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Tekno Ray Solar, 2016 yılında kurmayı planladığı 60 MW’lık Güneş Enerjisi Santraliyle, Türkiye’de güneş enerjisi kurulumuna büyük katkılar sağlamaya devam ediyor.

Fotovoltaik Enerji Sektöründe birçok ilke imza atan Tekno Ray Solar, projelerin  izinlerinin alınmasından satın alma, teşvik ve gümrükleme işlemlerine, en verimli tasarımın yapılmasından, statik hesaplamalarına kadar projenin her sürecini üstleniyor. Anahtar teslimi Güneş Enerjisi Santrali inşası yapan Tekno Ray Solar, tüm projelerinde elektrik şebekesine bağlantı hizmetlerini de sağlıyor.

En kaliteli santraller, en iyi ürünler ve en verimli tasarım stratejisiyle yola çıkan Tekno Ray Solar,  Türkiye’nin her noktasında deneyimli kadrosu ile hizmet veriyor. 30.000 m2’ye varan depo alanları ve anlık uzaktan izleme, raporlama hizmetleri ile satış sonrası hizmet desteğinde de Türkiye’de sektöre liderlik ediyor.

  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANA MANŞET
Enerjisa Enerji 2024 Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi
ANA MANŞET
İnform Estia Hybrid UPS ile Kesintisiz, Güvenilir ve Temiz Enerji
ANA MANŞET
Elektrik Tesisatından Kaynaklı Yangınlara Dikkat!
ANA MANŞET
EMSAD’ın yeni başkanı Zafer Arabul oldu 
ANA MANŞET
Electricity Turkey Magazine Mart/March 2025
ANA MANŞET
İTALYA’DA ENERJİ DÖNÜŞÜMÜ BULUŞMASI: KEY - THE ENERGY TRANSITION EXPO BAŞLADI
ANA MANŞET
Hager’den: Yeni Cubyko Leaf anahtar priz serisi, geri dönüşümle şekillendi 
ANA MANŞET
Libya'da Enerji Sektörünün İlk Buluşma Noktası: Powerelec Expo Libya 
ANA MANŞET
Geri sayım başladı: Light + Building 2026'nın bir parçası olun 
ANA MANŞET
Erse Kablo, Global Vizyonuyla A-tech Fuarı’nda Bir Kez Daha Dikkat Çekti 
ANA MANŞET
Günsan’dan elektrik ihtiyaçlarına zahmetsiz çözüm: GEO Serisi, geçmeli plastik şase yapısı ile hızlı montaj imkanı sağlıyor 
ANA MANŞET
İnform Forte UPS ile Temiz ve Kesintisiz Enerji Devri 
ANA MANŞET
Bakan Bayraktar: “2035 Res Ges Yatırım Hedefimiz 80 Milyar Dolar” 
ANA MANŞET
Sürdürülebilir Endüstrinin Enerjisi HANNOVER MESSE 2024’de
ANA MANŞET
ASTOR ENERJİ TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK 178. ŞİRKETİ
ANA MANŞET
Hager Group, Enerji Yönetimi Uzmanı Eficia ile Güçlerini Birleştiriyor, Yeni Yatırımı ile Enerji Verimliliği Çalışmalarına Hız Verecek
ANA MANŞET
Genel Aydınlatma Amacı ile Kullanılan Bazı Lambaların Kullanımdan Kaldırılmasına Son Bir Ay! 
ANA MANŞET
EUROPOWER ENERJİ, Temelini Attığı 9’uncu Fabrikası ile Büyümesini Sürdürüyor
ANA MANŞET
Erse Kablo Olarak, Kocaeli Üniversitesi KOÜ Formula Student Takımı’nı Destekliyoruz
ANA MANŞET
Dicle Elektrik Güneydoğu Anadolu’ya 2023 Sonuna Kadar Yapacağı 8.3 Milyar TL Sürdürülebilir Yatırımla Bölgeyi Kalkındırıyor!
ANA MANŞET
ABB ve Microsoft, Jeneratif Yapay Zekayı Endüstriyel Uygulamalara Taşımak İçin İş Birliği Yapıyor